Audytor wewnętrzny wg BRC FOOD v8 & IFS FOOD v6.1

Audytor wewnętrzny wg BRC FOOD v8 & IFS FOOD v6.1 (w tym HACCP) to szkolenie, na którym poznasz zarówno standardy bazowe, jak i profesjonalne wymagania audytowe. Przygotujesz się do pełnienia funkcji w zakresie zarządzania systemami, jak i jego audytowania. Osiągnięcie awansu w strukturze firmy będzie jak najbardziej możliwe.
Celem szkolenia jest zdobycie praktycznej wiedzy i umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardów BRC i IFS w przedsiębiorstwie. Uczestnicy zdobędą także kompetencje w zakresie audytu zgodnego z ISO 19011.
Szkolenie zostało przygotowane z myślą o:
- szefach,
- właścicielach i kierownikach firm produkcyjnych, transportowych,
- członkach zespołu ds. HACCP,
- auditorach wewnętrznych,
- technologach żywności.
Program szkolenia obejmuje następujące zagadnienia:
- Omówienie i interpretacja wymagań standardów BRC Food v8 i IFS Food v6.1,
- Audyt wg ISO 19011:2018.
Udział w szkoleniu jest płatny: 1200 zł.
Szkolenie odbędzie się 12 listopada 2018 roku o godzinie 9:00 we Wrocławiu.
Organizatorem szkolenia jest Lubuski Instytut Jakości.
Słoneczna 84/6
66-400 Gorzów Wielkopolski
Lubuskie