Zielone kulinaria

Zielone kulinaria

Zielone kulinaria. 5 kroków do lepszego i zdrowszego życia to wydarzenie w ramach cyklu „Letnie śniadania z pasją”, który powstał po to, aby utrzymać kontakt studentów z uczelnią po zakończeniu debat „Widoki na przyszłość”. Będzie tu możliwe podjęcie dyskusji na temat szeroko pojętej kultury, sztuki, a także zdrowia.

Warsztaty zostały przygotowane z myślą o absolwentach, studentach, doktorantach, badaczach, a także pracownikach uczelni. Projekt angażuje studentów i absolwentów Uniwersytetu Warszawskiego wokół wspólnych zainteresowań z różnych dziedzin, takich jak turystyka, sport, muzyka, film, teatr, malarstwo, rękodzieło czy moda.

Warsztaty organizowane w ramach tego cyklu poprowadzą:

  • Sława Sznajder-Kuźnicka – właścicielka Flora Caffe,
  • Mariola Szustak – Prezes Fundacji Kobieta w Rozwoju,
  • Agnieszka Szkop-Gwiazda – absolwentka PSM ART WZ UW,
  • Prezes Fundacji Gwiazd-Pięknie Żyć,
  • Krzysztof Gwiazda – kompozytor, śpiewak operowy, pedagog.

„Letnie śniadania z pasją” odbędą się 7 lipca 2018 roku między 11:00 a 14:00 w Ogrodzie Botanicznym Uniwersytetu Warszawskiego, w kawiarni Flora Cafe.

Al. Ujazdowskie 4, Warszawa

Organizatorem wydarzenia jest Klub Absolwentów Uniwersytetu Warszawskiego.

Krakowskie Przedmieście 26/28
00-927 Warszawa



Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *